NVIDIA NVS 810 for new system

Bro, does your rig even lift?
User avatar
massta
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 62
Joined: Sun May 17, 2009 08:29
Location: Cambridge, MA

Re: NVIDIA NVS 810 for new system

Post by massta » Mon Jan 13, 2020 15:21

Correct, mesh warping is for slices. If you look at my image of the Datapath vs Individual GPU Outputs, the Advanced Output of the Datapath has connecting boundaries because Resolume thinks its one display. If you slice and warp each of the quadrants, you can not pull your mesh across these boarders because the video will bleed into undesirable quadrants. This can't happen in the Individual GPU Outputs. I suppose you would have to add a mask if this happens.

elgarf
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 220
Joined: Sun Sep 13, 2015 05:52

Re: NVIDIA NVS 810 for new system

Post by elgarf » Mon Jan 13, 2020 16:50

I've never had problems with keeping slices into datapath quadrant boundaries.
If slice is out of boundary then you're doing something wrong, but even in this case you can just add mask.

User avatar
massta
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 62
Joined: Sun May 17, 2009 08:29
Location: Cambridge, MA

Re: NVIDIA NVS 810 for new system

Post by massta » Mon Jan 13, 2020 19:12

That sounds like a solution then. I'll have to give it another go since I have an Fx4 here. Thanks for the advice.

Post Reply