Best and compatible Switch for NDI

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
moha20106
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 74
Joined: Thu Dec 20, 2018 07:56

Best and compatible Switch for NDI

Post by moha20106 » Fri Jun 28, 2019 17:42

Hi all,
For people who using NDI for capturing screen
What is the best and compatible Switch for non delaying/latency to use?
Is it Managed or Unmanaged?
What about the buffer memory, is it important or not?
All i need is capture screen from 3-4 laptops
Without delaying
Thank you

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4079
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Best and compatible Switch for NDI

Post by Zoltán » Sat Jun 29, 2019 12:15

Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

moha20106
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 74
Joined: Thu Dec 20, 2018 07:56

Re: Best and compatible Switch for NDI

Post by moha20106 » Wed Jul 03, 2019 17:29

Zoltán wrote:
Sat Jun 29, 2019 12:15
This could help:
https://forums.newtek.com/attachment.ph ... 1527693707
Dear Zoltán, thank you very much for your support

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4079
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Best and compatible Switch for NDI

Post by Zoltán » Wed Jul 03, 2019 17:49

No problem! ;)
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply