a copy/paste effects stack in layers settings

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
cash4626
Is taking Resolume on a second date
Posts: 25
Joined: Sun Aug 02, 2015 03:19
Location: vancouver island

a copy/paste effects stack in layers settings

Post by cash4626 » Sat Feb 03, 2018 20:24

the ability to copy effect stacks from clip to clip would be awesome for layers as well
Last edited by cash4626 on Sat Feb 10, 2018 23:13, edited 1 time in total.

User avatar
He2neg
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 647
Joined: Fri Nov 22, 2013 21:34
Location: Berlin, Germany

Re: a copy paste effects in layers settings

Post by He2neg » Tue Feb 06, 2018 21:49

You are aware that you can copy single effects from clip to clip or comp to clip or were ever you want them.?

Just to make sure that you only want to have this option for multiple effekts at once.
Laptop: XMG P507 // Intel i7-5500 / GTX-1060 / 1tb SSD / 32gb RAM // Touch OSC / Lemur/ APC-40
~self employed AV technician / Schu.VT@posteo.de~
~Berlin~

User avatar
cash4626
Is taking Resolume on a second date
Posts: 25
Joined: Sun Aug 02, 2015 03:19
Location: vancouver island

Re: a copy paste effects in layers settings

Post by cash4626 » Thu Feb 08, 2018 03:08

Yes one at a time, that i know, but the new ability to copy the "effect stack" from clip to clip is awesome! But it's not a available option for the Layers,

Post Reply