4k benchmark

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
nickbeardo
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Fri Oct 11, 2019 11:38

4k benchmark

Post by nickbeardo » Fri Oct 11, 2019 11:41

Hi, i just downloaded the 4k benchmark - does it work with v7?
As i try to load it and nothing appears

Zoltán
Team Resolume
Posts: 3828
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: 4k benchmark

Post by Zoltán » Fri Oct 11, 2019 11:52

Yeah, the composition in the pack is still from version 4
That's not supported any more in 7.

You can create a new composition, make it 4k, and add 17 layers to it so it has 20.
Then drop the Clean files into column 1, and the noise files to column 2.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

nickbeardo
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Fri Oct 11, 2019 11:38

Re: 4k benchmark

Post by nickbeardo » Fri Oct 11, 2019 15:11

cool will do thanks

Post Reply