Puzzle overlay bug

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
enderwolf17
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2020 01:41

Puzzle overlay bug

Post by enderwolf17 » Thu Jan 09, 2020 01:44

Resolume on a mac at the church I work at has a problem where when it outputs to the 3 outputs (2 projectors and a LED wall) sometimes it will do a puzzle pattern overlay over the current picture. It will only go away after we restart the program. Can anyone help?

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4095
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Puzzle overlay bug

Post by Zoltán » Thu Jan 09, 2020 19:01

Can you share a picture of the issue? That could help a lot ;)
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
Arvol
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1231
Joined: Thu Jun 18, 2015 17:36
Location: Oklahoma, USA

Re: Puzzle overlay bug

Post by Arvol » Fri Jan 10, 2020 06:39

How are you outputs configured? Layer/group direct to an output, or same thing on all outputs?

enderwolf17
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2020 01:41

Re: Puzzle overlay bug

Post by enderwolf17 » Sat Jan 11, 2020 22:20

Here is a picture. http://imgur.com/gallery/IQYk3dU

I dont know how they are setup but I think its layer/group. The middle screen is a different input then the two side screens, the two side screens always show the same thing.

enderwolf17
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2020 01:41

Puzzle overlay glitch

Post by enderwolf17 » Thu Jan 16, 2020 01:49

How do I fix this weird overlay that sometimes appears randomly?
Attachments
600458252.jpg

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4095
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Puzzle overlay bug

Post by Zoltán » Fri Jan 17, 2020 09:02

If you create a new composition when the pattern shows up, does it go away?
Does it go away if you reload your current composition?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply