Move column

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
hive8
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 321
Joined: Sat Jan 22, 2011 22:42
Location: Los Angeles

Move column

Post by hive8 »

Add feature to move a column
HIVE 8 | Quantum Laser | http://www.hive8.com

User avatar
Arvol
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1232
Joined: Thu Jun 18, 2015 17:36
Location: Oklahoma, USA

Re: Move column

Post by Arvol »

Click name of the bottom layers clip in said column, Shift+Click top clips name of said column, Ctrl+X, Ctrl+P on bottom layer empty cell of target column, Done (maybe 3 seconds)
Yay for old features ;)

You can also insert a blank column by right clicking the column and clicking "insert" before or after.

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2135
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Re: Move column

Post by bart »

hive8 wrote:
Wed Dec 18, 2019 11:13
Add feature to move a column
+1!

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2834
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: Move column

Post by Oaktown »

+1 with the ability to drag and drop similar to layers. It would also be amazing to be able to select multiple columns.

Post Reply