Resolume into Millumin = timeline !

Just let it all out, buddy. You're among friends here.
Post Reply
User avatar
Anome
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 4
Joined: Mon Jun 05, 2006 12:06
Location: Paris

Resolume into Millumin = timeline !

Post by Anome »

Hello,

I just published a short tutorial to get Resolume into Millumin, so you can use the timeline.

Here is a quick video :


For more details, please check the whole tutorial : http://lab.millumin.com/tutorials/?name=syphon_resolume

Best,
Philippe

User avatar
cosmowe
Knows Resolume better than the devs
Posts: 1321
Joined: Fri Mar 25, 2011 10:27
Location: cologne // germany

Re: Resolume into Millumin = timeline !

Post by cosmowe »

Wow..Wow..Wow :!:
w10 || Schenker U506 || lemur || kp3 || pulse || leap motion || magewell capture dongle

Basic
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 707
Joined: Mon Feb 05, 2007 09:39
Location: UK

Re: Resolume into Millumin = timeline !

Post by Basic »

Wow i didn't realize you were working on integration too! resolume. Absolutely amazing! great work as always :)

User avatar
Anome
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 4
Joined: Mon Jun 05, 2006 12:06
Location: Paris

Re: Resolume into Millumin = timeline !

Post by Anome »

Thanx men. Don't hesitate if you got a question !

Shorties
Is taking Resolume on a second date
Posts: 41
Joined: Tue Nov 08, 2011 22:09

Re: Resolume into Millumin = timeline !

Post by Shorties »

Ah, this is brilliant, definitely gonna play around with this software, great work!

Post Reply