ENTTEC DMX USB PRO Mk2

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2817
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

ENTTEC DMX USB PRO Mk2

Post by Oaktown » Tue Apr 16, 2013 18:22

Has anyone tested the new ENTTEC DMX USB PRO Mk2 and been able to control two DMX universes (1-512 & 513-1024) in Resolume?

User avatar
cvanhoose
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 276
Joined: Tue Aug 21, 2012 22:18

Re: ENTTEC DMX USB PRO Mk2

Post by cvanhoose » Tue Jul 16, 2013 17:16

bump!
I too would like info if this device is partially/fully functional.
Thanks

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5180
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: ENTTEC DMX USB PRO Mk2

Post by Joris » Thu Jul 18, 2013 10:34

Right now, the Mk2 works, but only with one universe. Also, we've found it's a bit iffy to get it to work on PC, on some machines it works out of the box, others require going into the bios.

We'll be addressing the iffyness in a 4.x update. Multiple universes is coming in Res 5.

Post Reply