Alley - Looping mode

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2836
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Alley - Looping mode

Post by Oaktown »

Can you please make loop an option that can be turned off?

I'd love to also have the option to play once and play once with pause on the last frame.

It'd make the process looking at files with clients and also reviewing files much easier.

rexaffects
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 6
Joined: Wed Jun 06, 2018 17:18

Re: Alley - Looping mode

Post by rexaffects »

Oaktown, you can play the loop once by going to the clip timeline and hitting the third option labeled 'Play Once'.

User avatar
Oaktown
Resolume honorary member
Posts: 2836
Joined: Tue May 08, 2012 15:19
Location: Oakland, CA

Re: Alley - Looping mode

Post by Oaktown »

Thx rexaffects but I'm talking about Alley not Avenue/Arena.

User avatar
He2neg
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 734
Joined: Fri Nov 22, 2013 21:34
Location: Berlin, Germany

Re: Alley - Looping mode

Post by He2neg »

Best first statment in the Forum for the new kid on the block =)


Wellcome to the Forum and thanks for trying to help your Senior =P
Laptop: XMG P507 // Intel i7-5500 / GTX-1060 / 1tb SSD / 32gb RAM // Touch OSC / Lemur/ APC-40
~self employed AV technician / Schu.VT@posteo.de~
~Berlin~

Post Reply