Error al iniciar

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
chpro
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Wed Mar 11, 2020 19:07

Error al iniciar

Post by chpro »

Instalé varias versiones de resolume, y al intentar iniciar me pide algunos .dll. Luego de instalarlos, me tira un error "No se encuentra el punto de entrada del procedimiento MFCreateSourceResolver en la biblioteca de vínculos dinámicos C:/Program Files/Resolume Arena 7/Arena.exe

I installed several versions of resolume, and when trying to start it asks me for some .dll. After installing them, I get an error "The entry point of the MFCreateSourceResolver procedure cannot be found in the dynamic link library C: / Program Files / Resolume Arena 7 / Arena.exe

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4472
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Error al iniciar

Post by Zoltán »

Can you please contact us with your Resolume log files on mail@resolume.com?
On win10 : it's in C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Resolume Arena
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
francoe
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 357
Joined: Thu Nov 27, 2008 23:30

Re: Error al iniciar

Post by francoe »

Sorry about the spanish here.

chpro, no aclaras sobre qué sistema pretendes instalar, pero sea win7 o 10 no debieras tener que instalar ninguna .dll individualmente. Prueba antes que nada instalando Visual C++ Redistributable (vc_redist.x64.exe), porque tienes un problema de vínculos que es ajeno a resolume.

chpro
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Wed Mar 11, 2020 19:07

Re: Error al iniciar

Post by chpro »

Zoltán wrote:
Thu Mar 12, 2020 09:06
Can you please contact us with your Resolume log files on mail@resolume.com?
On win10 : it's in C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Resolume Arena
The resolume folder does not appear inside the roaming folder, why can this be?

chpro
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 3
Joined: Wed Mar 11, 2020 19:07

Re: Error al iniciar

Post by chpro »

francoe wrote:
Mon Mar 16, 2020 02:36
Sorry about the spanish here.

chpro, no aclaras sobre qué sistema pretendes instalar, pero sea win7 o 10 no debieras tener que instalar ninguna .dll individualmente. Prueba antes que nada instalando Visual C++ Redistributable (vc_redist.x64.exe), porque tienes un problema de vínculos que es ajeno a resolume.

I am with windows 10. I had several visuals installed, as it did not work, I uninstalled all of them and installed the last one as you said, but I get the same error.

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4472
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Error al iniciar

Post by Zoltán »

Are you using a full windows 10 version or 10N or 10KN, the one without media player?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

User avatar
francoe
Is seriously in love with Resolume. Met the parents and everything
Posts: 357
Joined: Thu Nov 27, 2008 23:30

Re: Error al iniciar

Post by francoe »

Zoltán wrote:
Wed Mar 18, 2020 09:40
Are you using a full windows 10 version or 10N or 10KN, the one without media player?
I think you nailed there (mc function believe is media foundation). In that case, the Media Feature Pack for Wx can be installed.

Post Reply