Advanced Output Settings Crash

Post your questions here and we'll all try to help.
Online
Zoltán
Team Resolume
Posts: 4712
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by Zoltán »

Got the log, thanks!
Could you try a newer, or a few versions older nvidia driver?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

SheafSt
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Fri Aug 07, 2020 14:56

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by SheafSt »

Cool, yeah we're on the latest drivers, ill work out how to roll them back, n see what happens.

SheafSt
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 8
Joined: Fri Aug 07, 2020 14:56

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by SheafSt »

So before i rolled back the drivers I decided to reinstall the latest ones one more time - and now its working. dunno if Nvidia had any sneaky little bug fix in there poss? But yeah behaving ok just now. Ill keep monitoring it as I don't really trust it yet, not for a big show - but fortunately (unfortunately) we're not gonna be doing any of those for a while here in the UK!

Online
Zoltán
Team Resolume
Posts: 4712
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by Zoltán »

hmmm interesting.
At least it works now :)
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

CRamiro Hernandez
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Mon Aug 24, 2020 14:01

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by CRamiro Hernandez »

Hello Im Cesar Ramiro from Mexico , have the same problem my resolume arena do a unexpected closure when I assign the displays on advanced output I tried with resintall the latest drivers to my RTX 2070 SUPER and the problem continues ,I tried the same things that SheafSt and persist the problem How can I do ?


Thanks Best Regards

Online
Zoltán
Team Resolume
Posts: 4712
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by Zoltán »

Could you please use the crash reporter dialog that pops up after the crash to submit a crash report?
That way we get lot more detailed information about what went wrong exactly.
Don't forget to fill out your email address, so we know it came from you ;)

Could you also check if the windows event log has entries at the time of the crash?
Maybe those also show something relevant.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

CRamiro Hernandez
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Mon Aug 24, 2020 14:01

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by CRamiro Hernandez »

Ok thanks actually already send Resolume Log file by feedback and I don't receive AND answer
This Is my email c.hernandez.icued@gmail.com
Thanks Best regards

Online
Zoltán
Team Resolume
Posts: 4712
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by Zoltán »

I see, we are already in contact with you in email about this.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Vyacheslav
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Fri Sep 11, 2020 06:27

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by Vyacheslav »

Hello guys!

I also had this problem. After reading your discussion, I followed your tips to roll back the video driver. But the problem remained. I noticed that when changing the video driver in OS, Arena at startup asks the question "Apply specific setting for NVIDIA" (Apparently this applies to the Arena interface). If you answer "Apply," the problem remains. If you answer Ignore, the problem disappears. He also noted that this "crash" is not associated only with the video outputs. For example, if you open Arena preferences or any windows, the same "Crash" occurs.

Thank's!

Online
Zoltán
Team Resolume
Posts: 4712
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Advanced Output Settings Crash

Post by Zoltán »

Do you have Adobe creative cloud installed on this machine?
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

Post Reply